ERVARINGEN

"Sinds september volg ik bij Wies yoga- en meditatielessen. Deze lessen zijn een openbaring in de letterlijke zin van het woord: het openstellen van je hart, het krijgen van positieve energie, de ervaring van rust, warmte en een geweldige begeleiding. Je leert je lichaam en geest op een nieuwe manier kennen. Vooral de kleinschaligheid en goede persoonlijke begeleiding maakt het dat ik elke week weer met heel veel plezier mijn yoga en meditatielessen volg. Ik ben heel blij dat ik destijds de stap heb genomen om me bij Wies aan te melden en raad het dan ook iedereen aan!!"

"Twee jaar geleden zou ik het niet hebben geloofd, maar yoga is voor mij een prima manier om te ontspannen.  Je voelt je meteen thuis bij Wies en staat daardoor makkelijker open voor yoga en de meditatie lessen. Ik wil geen week meer missen!"

" Ik volg inmiddels al bijna 1 jaar je lessen. Elke week kijk ik er weer naar uit. Ik merk dat ik beter m'n energie kan verdelen en meer mentale rust heb"

" Wat een heerlijke bijzondere yoga Wies, ik kijk uit naar de volgende keer"

"... nog even dit, Gistermorgen was een heerlijke les, veel aandacht voor onze arme, overbelaste ruggen, mooie concentratie, een echt milde yogales en ook nog eens de lachspieren aan het werk gezet, wat minstens zo belangrijk is. Yoga.....verrijkt je leven!"

“Door de yogalessen bij Wies ben ik na veel stress, rouw en verdriet weer in/op mijn eigen basis teruggekomen”.

"Yoga en dan met name door Wies wijze (van) lesgeven, betekent voor mij dat ik mag zijn wie ik ben en dat ik stapje voor stapje dichter bij mijn IK kom. Door los te laten en deze vrije ruimte te omarmen. Wat kan het toch simpel zijn als je een docente hebt die je hierin onvoorwaardelijk uitnodigt!"

"Sinds ik yoga doe heb ik veel minder last van pijn in mijn rug, doordat ik leer hoe ik mijn lichaam kan ontspannen met de yoga- en ademhalingsoefeningen."

"Wat heb ik weer genoten van je yogales en weet je Wies je bent zo één met jouw manier van les geven, zo zelfbewust en zeker het voelt zoooo goed! Heel apart, lekker hoor."

"Als ik in Nederland woonde zou ik een trouwe klant zijn en echt kunnen leren hoe ademhaling en yoga oefeningen je door pijn en stress heen kunnen helpen."

"Yoga ondersteunt mij bij het vinden en creeëren van innerlijke en fysieke rust, een moment van relativeren en zelfreflectie. 

"Sinds enkele jaren volg ik yogalessen bij Wies en de ervaring dat soms wanneer ik me te moe voel en niet zoveel zin heb, ik juist wél moet gaan want na de yogales is mijn energiepeil weer opgekrikt en mijn vermoeidheid verdwenen. Sowieso is yoga bij Wies een oppepper vanwege haar zeer persoonlijke aandacht en liefdevolle manier van lesgeven."

"De Yoga-lessen bij Wies zijn voor mij een rustpunt in de week! Haar gedegen en vakkundige begeleiding zorgt voor een les waaraan iedereen op een prettige en fijne manier mee kan doen."

"Na de yoga voel ik me altijd heerlijk ontspannen en slaap ik goed."

"Meditatie helpt me bewust te worden van de rust en kracht in mezelf, hierdoor kan ik het leven accepteren en waarderen in het moment zelf, ongeacht in welke vorm het zich aandient."Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Uw reactie: